Home » Populair: de Jebely watchwinder collectie

Populair: de Jebely watchwinder collectie

by admin

Ontworpen en geproduceerd door Bienne Rovanta, werd Jebely opgericht in 1936. Met uitzonderlijk Zwitsers vakmanschap, worden de Jebely watchwinders tegenwoordig wereldwijd verkocht. Om hoogwaardige producten te kunnen blijven leveren, loopt Jebely al jaren voorop op gebied van innovatieve en superieure technieken voor watchwinders.

Een mix van traditioneel vakmanschap en modieus ontwerp maakt de watchwinders van Jebely erg gewild onder horloge eigenaren.

Sinds kort is watchwinder-123 leverancier van de Jebely watchwinders, ook wel horloge opwinders. In dit artikel nemen we de verschillende modellen onder de loep.

1. Watchwinder RAPID

De Jebely watchwinder RAPID heeft één rotor en is geschikt voor één horloge. De watchwinder kan zowel Clockwise (CW) als Counter Clockwise (CCW) draaien en heeft een instelbaar aantal omwentelingen per dag (650, 900, 1200 & 1500). Hierdoor is de watchwinder geschikt voor alle automatische horloges.

De watchwinder is gemaakt van plastic, afgewerkt met hoogglans en voorzien van een plastic behuizing. Zowel van buiten als binnen is de watchwinder zwart van kleur.

Tip: deze watchwinder is ook op BOL.com te bestellen: BOL.com/rapid

2. Watchwinder OVO

De Jebely watchwinder OVO heeft één rotor en is geschikt voor één horloge. De watchwinder kan zowel Clockwise (CW) als Counter Clockwise (CCW) draaien en heeft een instelbaar aantal omwentelingen per dag (650, 900, 1200 & 1500). Ook de OVO is geschikt voor alle automatische horloges.

De watchwinder is gemaakt van plastic, afgewerkt met hoogglans en voorzien van een plastic behuizing. Zowel van buiten als binnen is de watchwinder zwart van kleur.

Tip: deze watchwinder  is ook op BOL.com te bestellen: BOL.com/ovo

3. Watchwinder BENO

De Jebely watchwinder BENO heeft twee rotors en is geschikt voor twee horloges. De watchwinder kan zowel Clockwise (CW) als Counter Clockwise (CCW) draaien en heeft een instelbaar aantal omwentelingen per dag (650, 900, 1200 & 1500). Beide rotors zijn apart van elkaar instelbaar. Evenals de rest van de Jebely collectie is de watchwinder BENO geschikt voor alle automatische horloges.

De watchwinder is gemaakt van plastic, afgewerkt met hoogglans en voorzien van een plastic behuizing. Zowel van buiten als binnen is de watchwinder zwart van kleur.

Tip: deze watchwinder is ook op BOL.com te bestellen: BOL.com/beno

4. Watchwinder NOBLE

De Jebely watchwinder NOBLE heeft één rotor en is geschikt voor één horloge. De watchwinder kan zowel Clockwise (CW) als Counter Clockwise (CCW) draaien en heeft een instelbaar aantal omwentelingen per dag (650, 900, 1200 & 1500). Tot slot is ook deze watchwinder geschikt voor alle automatische horloges.

De watchwinder is gemaakt van roestvrij staal, afgewerkt met hoogglans en voorzien van een plastic behuizing. Zowel van buiten als binnen is de watchwinder zwart van kleur. De watchwinder NOBLE functioneert op netstroom of op batterijen en wordt geleverd inclusief batterijen.

Tip: deze watchwinder is ook op BOL.com te bestellen: BOL.com/noble

Alle Jebely watchwinders functioneren op netstroom, zijn zeer gebruiksvriendelijk en worden geleverd inclusief adapter. Daarnaast worden al onze watchwinders geleverd inclusief twee jaar fabrieksgarantie. Heb je vragen? Bel ons gerust op +31 (0)75 771 82 79 of vul het contactformulier in.

Lees de FAQ voor meer vragen en antwoorden.

Wellicht vind je dit ook interessant:

Wat is een watchwinder? Een uitleg door Watchwinder-123

You may also like

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00