Home » Ontdek de nieuwe Seiko horloge collectie op Horlogeloods!

Ontdek de nieuwe Seiko horloge collectie op Horlogeloods!

by admin

Automatische Seiko horloges

De automatische horloge collectie van Seiko zijn voornamelijk voor heren, en bevat veel sportief ogende horloges. Ook zijn er enkele duikhorloges te vinden met een automatisch uurwerk. Toen Seiko deze techniek net ontwikkeld had, was het de bedoeling om deze horloges aan te bieden in een hoger prijssegment. Gelukkig zijn zij inmiddels van mening veranderd, en zijn er al horloges te vinden vanaf € 139,-.

Kinetische Seiko horloges

Seiko Kinetic horloges zijn een fraai stukje techniek. De uurwerken werken namelijk op energie die wordt opgewekt door middel van een draaiend gewichtje in het uurwerk van het horloge. Omdat je je arm beweegt tijdens het dragen van het horloge, wordt er energie opgewekt die wordt opgeslagen en ervoor zorgt dat het horloge altijd blijft lopen.

Seiko horloges met solar techniek

Een Seiko solar horloge wordt opgeladen door middel van energie die wordt verkregen door middel van allerlei soorten licht. Deze horloges zijn rond 1977 op de markt gebracht en de techniek heeft zich dusdanig ontwikkeld dat een solar horloge van dit kwalitatieve merk binnen 3 uur opgeladen is. Doordat er geen batterijwissel nodig is, zijn deze solar horloges erg milieuvriendelijk.

Seiko Quartz horloges

Binnen deze reeks zijn er zowel Seiko herenhorloges als Seiko dameshorloges te vinden, in allerlei soorten en maten. De materialen edelstaal en titanium zijn goed vertegenwoordigd, en de kleuren zilver en goud voeren de boventoon. Voor mannen bevat deze collectie horloges met chronografen, en bij vrouwen zijn de horloges met Romeinse cijfers op de wijzerplaat erg populair.

Seiko horloge online kopen op Horlogeloods.nl

Ben je overtuigd geraakt en overweegt u een Seiko horloge aan te schaffen? Doe dit dan bij Horlogeloods.nl! Omdat wij officieel dealer zijn hebben wij altijd de volledige collectie in huis. Wij bieden diverse betaalopties en verzendmethodes, en bij horloges met een edelstalen of titanium band sturen wij een gratis tool mee waarmee je de band zelf gemakkelijk op maat kunt maken. Ook zijn de Seiko Astron, Premier, Presage en Prospex horloges volledig te bekijken in onze webshop!

Tip: ben je op zoek naar een geschikte watchwinder voor uw Seiko horloge? Bekijk dan eens onze Jebely watchwinder collectie!

Wellicht vind je dit ook interessant:

You may also like

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00