Home » Nieuw op Horlogeloods zijn de MVMT Horloges!

Nieuw op Horlogeloods zijn de MVMT Horloges!

by admin

Toen wij de MVMT horloges voor het eerst zagen, vonden wij van Horlogeloods.nl het direct een merk om in de gaten te houden. Inmiddels is het merk aan een dusdanige opmars in Nederland bezig, dat wij hebben besloten het merk in huis te halen. Vanzelfsprekend zijn we erg blij met deze stap, en merken dat het merk direct populair is bij een grote doelgroep. Het MVMT horloge wordt in Nederland steeds bekender, en zo geven we u de kans om bij ons een van deze fraaie horloges te shoppen. Ontdek de collectie MVMT horloges zelf en u zult zien waarom wij zo enthousiast zijn.

MVMT horloge voor dames en heren

De horloge collectie van MVMT is gevarieerd en bestaat uit MVMT herenhorloges en dameshorloges. De horloges voor heren zijn voornamelijk uitgevoerd in basic kleuren waarbij zwart de boventoon voert. De keuze qua horlogebandjes is divers, want er zijn zowel MVMT horloges met leren band, Milanese band, of robuuste edelstalen band te verkrijgen. De MVMT dameshorloge collectie is wat minder uitgebreid, maar daarom niet minder fraai. Hier is er voor gekozen wat meer vrouwelijke tinten te gebruiken zoals rosé, en de kast van het horloge is aanzienlijk kleiner. Ons valt echter op dat de meeste horloges voor mannen van MVMT ook prima om een vrouwenpols passen. Sommige kasten zijn namelijk 40 millimeter, wat het echte uniseks horloges maakt.

De geschiedenis van het MVMT horloge

De horloges van het merk MVMT (voluit Movement) zijn tot stand gekomen via crowdfunding. Het enorme succes van MVMT is te verklaren door de prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn namelijk al te koop vanaf ongeveer 95 euro. De oprichters van het merk zijn 2 studenten uit Amerika, en het idee van hen achter deze moderne horloges was om de wereld te voorzien van innovatieve maar betaalbare horloges. De ontwerpen zijn zeer functioneel en minimalistisch vormgegeven, waarmee ze voor vrijwel iedere man en vrouw geschikt zijn om te dragen.

MVMT horloge kopen in Nederland

De collectie MVMT horloges zoals u die bij Horlogeloods kunt bestellen, biedt voor elk wat wils. De aanschaf van een MVMT horloge is er een waar u zeker geen spijt van gaat krijgen. Twijfelt u dus niet langer en voeg het exemplaar dat u uitgekozen heeft toe aan het winkelmandje. Daarna rondt u de eenvoudige stappen in het veilige betaalproces af. Als  u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het MVMT horloge dezelfde dag nog gratis verstuurd! U kunt er tevens voor kiezen het horloge in te laten pakken als kado, of het op een ander adres laten bezorgen. Dit is geheel gratis en aan te geven in ons bestelproces. Kiest u voor een horloge met een stalen band, dan krijgt u er van ons tevens een bandinkorter en instructie bij, zodat u de band gemakkelijk zelf op maat kunt maken. Wij willen u tevens van harte uitnodigen in onze sfeervolle showroom in Kampen, waar u onze volledige collectie kunt komen bekijken en passen.

Heeft u een watchwinder nodig voor uw MVMT horloge? Neem dan gerist contact op met Watchwinder – 123 of bekijk snel de nieuwste collectie Rosenfelt watchwinders!

You may also like

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00