Home » Stoere Seiko Prospex horloges voor mannen

Stoere Seiko Prospex horloges voor mannen

by admin

Heeft u al kennisgemaakt met de Seiko Prospex horloges op Wereldhorloges? Als u fan bent van stoere horloges, dan moet u echt deze collectie eens bekijken. Deze elite serie van Seiko is namelijk kwalitatief geweldig, en zal menig man aanspreken. Het leuke van de Prospex horloges is dat er regelmatig Limited Editions van uitgebracht worden. Wees er in dat geval snel bij, want onze ervaring is dat deze horloges vaak binnen een dag of twee alweer uitverkocht zijn. Houdt dus de Seiko Prospex horloges in de gaten!

Seiko Prospex solar horloge

De kwalitatieve Seiko Prospex horloges hebben een flink aantal modellen binnen de collectie met een solar aangedreven uurwerk. Dit houdt in dat het horloge niet op een batterij loopt, maar dat het energie verkrijgt door middel van (zon)licht. Via hele kleine paneeltjes rond de wijzerplaat wordt dit verkregen, en dat zorgt er dus voor dat u nooit uw batterij hoeft laten te vervangen! De collectie bevat ook Seiko Prospex automatic horloges. Deze worden ook op een speciale manier aangedreven, want het haalt zijn energie uit de beweging van uw pols. Hier heeft u dus hetzelfde voordeel, een batterij laten vervangen is niet nodig

Seiko Prospex Padi

Seiko is officieel partner van PADI, en in samenwerking met hen zijn er een aantal fraaie Prospex horloges uitgebracht. Seiko en PADI delen namelijk samen een passie voor het veiliger en aantrekkelijker maken van de duiksport, maar ook het beschermen van de onderzee wereld. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze horloges echte duikhorloges zijn, met de daarbij behorende eigenschappen. Dat betekend een schroefkroon, geschroefde achterdeksel, en oplichtende wijzers. Vooral dat laatste is natuurlijk handig als u een fanatiek duiker bent. Van deze Seiko Prospex PADI horloges zijn zowel solar als automatische modellen verkrijgbaar, en zijn minimaal 20 ATM waterdicht.

Een Seiko Prospex horloge koopt u bij Wereldhorloges

Een Prospex horloge koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges, en u geniet daar van vele voordelen. Niet alleen kunt u profiteren van onze gratis verzending en gratis inpakservice, ook kunt u kiezen uit diverse betaalmethodes. U kunt indien gewenst ook aangeven dat u het horloge wilt komen ophalen in onze showroom in Kampen. Horloges met een stalen of titanium band worden door ons voorzien van een gereedschapje met een instructie, zodat u zelf de band op maat kunt maken. En schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, ontvangt u ook nog eens 5% korting. Mocht het horloge dat u heeft uitgekozen toch niet bevallen, dan mag u het binnen 30 dagen gratis retourneren.

Heeft u een watchwinder nodig voor uw Seiko horloge? Bekijk dan eens onze watchwinders voor 1 horloge, of bekijk de veelgestelde vragen over watchwinders voor meer informatie!

You may also like

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00