Watchwinders 4 horloges

Een watchwinder voor 4 horloges is erg geschikt om meerdere automatische horloges op te winden. De Rosenfelt watchwinders onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, zowel in design als in gebruik. Daarnaast zijn de watchwinders stil, waardoor je ze bijna niet hoort!  Een watchwinder voor 4 horloges is erg geschikt wanneer je meerdere automatische horloges hebt. Wanneer je een automatisch horloge niet draagt, zal deze stil komen te staan. Een watchwinder zorgt er voor dat de functionaliteiten van een horloge niet stil komen te staan.

Zoals bij de meeste watchwinders op onze site, zijn ook de watchwinders voor 4 horloges geschikt voor alle automatische horloges! Dit komt doordat de instellingen op de watchwinder instelbaar zijn. Je kunt de richting (rechtsom, linksom en beide kanten) en het aantal omwentelingen per dag zelf instellen.

Heb je minder dan 4 horloges? Bekijk dan onze watchwinders voor 2 horloges of onze watchwinders voor 1 horloge. Voor iedere automatische horloge bezitter bieden wij een geschikte watchwinder! Wil je weten elke watchwinder aansluit bij jouw horloge? Gebruik dan onze TPD Selector.

Geen producten gevonden voor deze selectie.