Home » Watchwinders 2 horloges

Watchwinders 2 horloges

by admin

De luxe watchwinders voor 2 horloges zijn geschikt om 2 automatische horloges tegelijk op te winden. De watchwinders zijn ideaal wanneer je 2 of meer automatische horloges bezit. Deze draag je doorgaans niet tegelijk. Hierdoor staan de horloges welke niet gedragen worden vaak stil, waardoor je de tijd en de datum opnieuw in moet stellen. Een watchwinder voor 2 horloges voorkomt dit!

De meeste watchwinders kunnen op verschillende manieren ingesteld worden. Zo kun je bij de meeste watchwinders de draairichting (rechtsom, linksom en beide kanten) en het aantal omwentelingen per dag bepalen. Bijna alle watchwinders hebben een instelbaar aantal omwentelingen per dag dat tussen de 650 en 1500 ligt. Een aantal watchwinders is zelfs geschikt voor een hoger aantal omwentelingen per dag. Hierdoor zijn de watchwinders geschikt voor alle automatische horloges!

Naast watchwinders voor 2 horloges vind je op onze website verschillende watchwinders voor 1 horloge en daarnaast enkele watchwinders voor 4 horloges. Wil je weten in welke richting jouw horloge moet draaien en hoeveel omwentelingen per dag deze nodig heeft. Gebruik dan onze TPD Selector.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00