Watchwinders 1 horloge

Watchwinders voor 1 horloge zijn zeer geschikt voor momenten waarop je je automatische horloge niet draagt of wanneer je in bezit bent van meerdere automatische horloges. Wanneer een automatisch horloge lang niet gedragen wordt, komt deze uiteindelijk stil te staan. Hierdoor moet je de functionaliteiten, zoals de tijd en de datum, opnieuw instellen. Met behulp van een watchwinder is dit niet meer nodig!

Watchwinders voor 1 horloge van Rosenfelt bieden een elegante en efficiënte manier om je automatische horloge op te winden wanneer je deze niet draagt. De watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende stylen en maten, maar beschikken allemaal over een stille motor. Hierdoor hoor je de watchwinders bijna niet!

De meeste watchwinders kunnen op verschillende manieren ingesteld worden. Zo kun je bij de meeste watchwinders de draairichting (rechtsom, linksom en beide kanten) en het aantal omwentelingen per dag bepalen. Het instelbaar aantal omwentelingen per dag ligt doorgaans tussen de 650 en 1500. Hierdoor zijn de watchwinders geschikt voor alle automatische horloges!

Heb je meer dan 1 horloge? Bekijk dan onze watchwinders voor 2 horloges of onze watchwinders voor 4 horloges. Wil je weten in welke richting jouw horloge moet draaien en hoeveel omwentelingen per dag deze nodig heeft. Gebruik dan onze TPD Selector.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. WATCHWINDER DANIEL DEMO
  Speciale prijs€ 59,00 Normale prijs€ 159,00
  Niet op voorraad

  Ekomi review

  Vóór 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

  Gratis levering bij bestellingen vanaf € 40

  Niet tevreden? Geld terug!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren