Home » Watch us

Watch us

by admin

Over Watchwinder – 123 Watchwinder – 123 is een jong bedrijf, gespecialiseerd in watchwinders. Begin 2015 is er gestart met de verkoop van watchwinders en er wordt hard gewerkt aan de realisatie van nieuwe collecties. Watchwinder – 123 staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.   Onze watchwinder collectie onderscheidt zich door mooie vormgeving, unieke kleurstellingen, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij willen alleen tevreden klanten.

Je horloge staat wederom stil Je bent in het bezit van een mooie collectie automatische horloges en je bent daar uiteraard zuinig op. Aangezien je niet alle horloges tegelijk kunt dragen, staan de horloges die je niet draagt na een aantal dagen stil. Hierdoor moet je de tijd, datum en andere functies bij een volgend draagmoment opnieuw instellen. Dit kan ook anders! De oplossing is een watchwinder.

Watchwinder – 123 biedt de oplossing

Watchwinder – 123 levert verschillende modellen watchwinders voor alle typen automatische horloges. Bekijk de watchwinders voor 1 horloge, watchwinders voor 2 horloges of de watchwinders voor 4 horloges. Met behulp van de TPD Selector kies je de watchwinder welke bij jouw situatie past!

Nooit meer stilstaande horloges

Een automatisch horloge wordt normaliter opgewonden door het bewegen van de pols tijdens het dragen. Een watchwinder zorgt ervoor dat automatische horloges worden opgewonden wanneer ze niet gedragen worden. Daarbij is een watchwinder ook een echte aanwinst voor op je bureau, op je nachtkastje of op de boekenplank. 

Rosenfelt, waar voor je geld

Watchwinder – 123 is leverancier van de exclusieve Rosenfelt watchwinders. De Rosenfelt watchwinders onderscheiden zich door mooie vormgeving, unieke kleurstellingen, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Doormiddel van puur handwerk en ouderwets vakmanschap wordt de kwaliteit van de watchwinders gewaarborgd. Ons bestaansrecht is het leveren van kwalitatief hoogstaande en goed werkende watchwinders tegen een betaalbare prijs. Voldoet een product toch niet aan de verwachtingen? Niet goed, geld terug!

Heb je vragen? Bel ons gerust op +31 (0)75 771 82 79 of vul het contactformulier in.

Het team

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00