Watchwinder

 1. ▷ Hoe werkt een watchwinder?

  Rotor watchwinderJe hebt een aantal automatische horloges en daar ben je uiteraard zuinig op. Deze kun je niet allemaal tegelijk dragen. Daardoor staan je horloges regelmatig stil, waardoor je de datum, tijd en andere functies opnieuw moet instellen. Dit kan anders… Hoe werkt een watchwinder?

  Lees meer »
 2. ▷ Watchwinder uitgelicht: watchwinder RAPID

  Watchwinder RAPIDNooit meer je automatische horloge handmatig opwinden? Met behulp van een watchwinder – ook wel horlogewinder of horloge opwinder – los je dit probleem op. De Jebely watchwinder RAPID zorgt ervoor dat de tijd en datum blijft draaien wanneer je je horloge niet draagt en is geschikt voor alle automatische horloges. 

  Lees meer »
 3. ▷ Horloge opwinder uitgelicht: horloge opwinder OVO

  Horloge opwinder OVONooit meer uw automatische horloge handmatig opwinden? Met behulp van een watchwinder – ook wel horlogewinder of horloge opwinder – los je dit probleem op. De Jebely horloge opwinder OVO zorgt ervoor dat de tijd en datum blijft draaien wanneer je je horloge niet draagt en is geschikt voor alle automatische horloges. 

  Lees meer »
 4. ▷ Tips voor het gebruik van een watchwinder, let vooral op #1!

  WatchwinderLees hier de tips die Watchwinder-123 geeft bij de aanschaf of het gebruik van een watchwinder. Voorkom dat je de verkeerde watchwinder bestelt of dat je watchwinder schade oploopt. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voordat je een watchwinder aanschaft of deze in gebruik neemt, wij helpen je graag verder.

  Lees meer »
 5. ▷ Watchwinder - 123 | Wat is een watchwinder en hoe werkt het?

  WatchwinderWat is een watchwinder? Een automatisch horloge wordt normaliter opgewonden door het bewegen van de pols tijdens het dragen. Een watchwinder zorgt ervoor dat automatische horloges worden opgewonden wanneer ze niet gedragen worden.

  Lees meer »
 6. ▷ Populair: de Jebely watchwinder collectie

  Jebely watchwinderWatchwinder-123 is leverancier van Jebely watchwinders. De watchwinders van Jebely staan bekend om de vormgeving, uitstraling en degelijkheid. De watchwinders zijn gemaakt door Zwitsers vakmanschap en zijn geschikt voor alle automatische horloges. Lees hier waarom de Jebely watchwinders zo populair zijn onder horloge eigenaren.

  Lees meer »