Home » Ontdek de Swiss Military Hanowa horloges

Ontdek de Swiss Military Hanowa horloges

by admin

De Swiss Military Hanowa horloges staan voor robuustheid en Zwitserse kwaliteit. Deze nauwkeurige uurwerken misstaan niet bij een stoere man die van een uitdaging houdt. Dit Zwitserse horlogemerk heeft de collectie weer opgefrist, en wij kunnen wel zeggen dat de collectie nu nog diverser is geworden. De Swiss Military Hanowa Flagship, Airborne of Crusador horloges geven het militaire karakter van de horloges weer. Bekijk de collectie van Swiss Military Hanowa, en raak net zo enthousiast als wij!

Swiss Military Hanowa chronograaf horloges

De meeste horloges van Swiss Military zijn uitgerust met een chronograaf. Hiermee kunnen niet alleen nauwkeurige tijdmetingen worden gedaan, het geeft de horloges een sportieve en stoere uitstraling. De voornamelijk blauwe en zwarte wijzerplaten zien er op zichzelf ook al prachtig uit. Vooral de combinatie van een edelstalen band met een blauwe wijzerplaat is momenteel erg populair. Ook de Swiss military horloges met leren band worden door velen gewaardeerd.

De Zwitserse Swiss Military horloges

Swiss Military Hanowa werd opgericht in 1963 door Hans Noll, die eerder leiding gaf in een horloge fabriek. Ha-no-wa staat dan ook voor Hans Noll Watches. Door de precisie en sublieme kwaliteit van de Zwitserse horloges ging Hanowa zich steeds meer richten op echte sportief ogende horloges, omdat daar nog een gat in de markt lag. Swiss Military Hanowa is inmiddels uitgegroeid tot een bekend horlogemerk met een uitstekende reputatie. Ook de waterdichtheid van een Swiss Military herenhorloge is goed, alle modellen zijn minimaal 5 ATM waterdicht. De meeste horloges die 10 ATM waterdicht zijn, zijn voorzien van schroefdeksel en een schroefkroon. Dit is niet alleen functioneel, maar ziet er ook erg stoer uit!

Swiss Military horloge kopen

Wil je een Swiss Military herenhorloge kopen, maar weet je nog niet welke? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom in Kampen waar je ze zelf kunt komen bekijken passen. Parkeren kan direct voor de deur. Besluit je om het horloge online te kopen, dan kun je van diverse betaal -en verzendmethodes gebruik maken. De verzending is natuurlijk gratis, en indien gewenst pakken wij je bestelling gratis in. Een horloge met een edelstalen band wordt geleverd met een gratis tool om de band op maat te maken. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wellicht vind je dit ook interessant:

You may also like

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00