Blog

Ontdek de nieuwe Seiko horloge collectie op Horlogeloods!

Seiko

De Seiko horloge collectie op Horlogeloods.nl is klassiek, stijlvol, sportief, stoer of elegant te noemen. Doordat de collectie zo divers is, is er voor iedereen wel een horloge van zijn of haar smaak te vinden. Wij gaan proberen je een klein beetje wegwijs te maken in deze fraaie collectie Seiko horloges.

Read more

Hoe werkt een watchwinder?

RotorJe hebt een aantal automatische horloges en daar ben je uiteraard zuinig op. Deze kun je niet allemaal tegelijk dragen. Daardoor staan je horloges regelmatig stil, waardoor je de datum, tijd en andere functies opnieuw moet instellen. Dit kan anders… Hoe werkt een watchwinder?

Read more

Watchwinder uitgelicht: watchwinder RAPID

Watchwinder RAPIDNooit meer je automatische horloge handmatig opwinden? Met behulp van een watchwinder – ook wel horlogewinder of horloge opwinder – los je dit probleem op. De Jebely watchwinder RAPID zorgt ervoor dat de tijd en datum blijft draaien wanneer je je horloge niet draagt en is geschikt voor alle automatische horloges. 

Read more

Horloge opwinder uitgelicht: horloge opwinder OVO

Horloge opwinder OVONooit meer uw automatische horloge handmatig opwinden? Met behulp van een watchwinder – ook wel horlogewinder of horloge opwinder – los je dit probleem op. De Jebely horloge opwinder OVO zorgt ervoor dat de tijd en datum blijft draaien wanneer je je horloge niet draagt en is geschikt voor alle automatische horloges. 

Read more

Tips voor het gebruik van een watchwinder, let vooral op #1!

TPDLees hier de tips die Watchwinder-123 geeft bij de aanschaf of het gebruik van een watchwinder. Voorkom dat je de verkeerde watchwinder bestelt of dat je watchwinder schade oploopt. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voordat je een watchwinder aanschaft of deze in gebruik neemt, wij helpen je graag verder.

Read more

Populair: de Jebely watchwinder collectie

Jebely watchwinderWatchwinder-123 is leverancier van Jebely watchwinders. De watchwinders van Jebely staan bekend om de vormgeving, uitstraling en degelijkheid. De watchwinders zijn gemaakt door Zwitsers vakmanschap en zijn geschikt voor alle automatische horloges. Lees hier waarom de Jebely watchwinders zo populair zijn onder horloge eigenaren.

Read more