Home » Betaalmethoden

Betaalmethoden

by admin

Online betalen bij Watchwinder – 123. Eenvoudig en veilig. Je kiest zelf de gewenste betaalmethode, hieronder worden de mogelijkheden toegelicht.

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Na het afronden van de betaling wordt je bestelling direct verwerkt.

PayPal

Bij Watchwinder – 123 kun je via PayPal betalen. Wanneer je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Wanneer je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je eigen inloggegevens en de betaling bevestigen. Na het afronden van de betaling wordt je bestelling direct verwerkt.

Creditcard

Bij ons kun je gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Een creditcard is een wereldwijd betaalmiddel, waarmee je achteraf betaalt. Dit is direct het belangrijkste verschil met een bankpas, waarbij het geld altijd direct van je rekening wordt gehaald. Bij het gebruik van je creditcard wordt het bedrag niet direct van je bank afgeschreven. Dit zal pas gebeuren aan het einde van de maand. Wij accepteren MasterCard en VISA. Wanneer je met een creditcard betaalt, wordt je bestelling direct verwerkt. En je aankoop is in de meeste gevallen direct verzekerd.

Onder rembours

Bij betalen onder rembours betaal je het bedrag aan de bezorgdienst bij aflevering van je bestelling. Let er wel op dat betalingen onder rembours aan de deur altijd gepast betaald moet worden. Ben je niet thuis? Geen probleem, de bezorgdienst zal het de volgende dag nog eens proberen. Ben je ook dan niet thuis? Dan zal je bestelling naar een afhaalpunt gestuurd worden bij jou in buurt waar je je bestelling kunt ophalen. De extra kosten voor een zending onder rembours bedragen € 12,50 incl. BTW.

Bankoverboeking

Vooruitbetalen houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Watchwinder – 123 overmaakt. Vermeld bij het overmaken altijd je ordernummer welke op de orderbevestiging vermeld staat. Nadat je jouw bestelling hebt afgerond ontvang je een e-mail met daarin de factuur. Op deze factuur staan onze bankgegevens. Zodra de betaling is ontvangen zal de bestelling worden verzonden.

Bank account: Ostman International B.V.
ING Bank
IBAN: NL50 INGB 0007 2985 64
BIC: INGBNL2A

Zakelijk bestellen

Wanneer je zakelijk bestelt buiten Nederland, dan is intracommunautaire levering mogelijk. Vul tijdens het bestellen de volledige bedrijfsnaam en het lokale BTW nummer in. Deze bedrijfsgegevens worden direct online geverifieerd (www.vies.com) en indien correct ingevuld, zal automatisch het 0% BTW tarief worden gehanteerd.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00